Påsklov!

Godmorgon på er!  Jag och Milton fock låskolv igår, vi är lediga fem dagar tillsammans! Vi ska verkligen njuta till max.  Joakim jobbar idag och sen blir han också ledig. 

Jag och Milton ligger i sängen och ser på film så mysigt,  idag ska vi träffa tant Frida som Milton säger, blir en sväng på stan och lunch. 

Påsken ser ut att få mycket sol vi hoppas på lite mer värme så snön försvinner så man kan börja köpa blommor till alla blomlådor o krukor, dock så ser jag i rabatterna så kommer det tulpaner och vitsippor/snöblomma gården de är väl om något ett vårtecken? 

Nu ska vi mysa vidare och äta lite frukost! 

(null)

Fredag

Godkväll på er! Fredag och helg, ingen övertid för mig vilket känns lite knepigt de är man ju van vid nu.. ska mam umgås nu eller? Skämt o sido. 

Denna vecka har bestått utav vab mestadels men även jobb. Milton har bitit klen men är nu på banan igen. 

Idag så jobbade jag hemma, då Milton behövde vara hemma från förskolan, men jäklar så mycket jag har fått gjort, får nästan inte ihop hur jag kunnat gjort allt, men jag  har jobbat, städat hela huset, fått undan tvätten,  hackat massa is på uppfarten, skruvat Ikea lådor, handlat och ja nu äntligen har jag  slängt mig i soffan och ska äta lite Kvällsgotta. 

(null)

Tisdag

Godkväll på er!  Har precis lagt mig,  är så trött ikväll...  så ska strax släcka och sova. 

Här skrivs det inte så mycket längre men har inte så jättemycket att skriva..  vi jobbar tränar äter och sover mest. Längtar tills snön är borta så vi kan få in alla fönster, måla allt trä på huset och plantera massa blommor!   Men först ska vi väl gå igenom en massa jäkla slask o blöta skor.. ja ja det går iallafall åt rätt håll. 

Helgen har bestått av jobb, vi har varit i Högbo och grillat korv, på kvällarna har vI ätit gott och tagit det lugnt, när det är full fart i veckorna så behövs det lugna helger ibland. 

Nu till helgen är det fullt upp, både syrran och Joakim fyller år, och såklart på samma dag.   På fredag är det kalas för syrran och på lördag är det kalas för Joakim, och på söndag blir det lite jobb..  sedan nästa vecka är det kortvecka så himla skönt!  Vi har inget planerat över påsk vilket är suuuper skönt!  Sks väl förmodligen hacka bort lite snö så de försvinner annars ligger det väl kvar till sommaren.. 

Nej hörni nu säger vi godnatt! På återseende 💫


Pysslade lite häromkvällen, ganska nöjd!
(null)


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0