Fredag

Godkväll på er!  Sent för att vara en fredag... Började dagen med att lämna Milton på förskolan, mormor var med, sen  så blev det jobb, hade hårevent var ganska kul. Sen blev det en sväng på stan handla presenter och lite smått till lilleman, en skjorta två t-shirts o nya mjukisar. 

Framåt kvällen så kom tant Frida förbi på middag, lövbiff pommes o bea blev det, en typisk fredagsmiddag och såklart en liten godisskål. Kikade på en man som hette Ove. Bra men sorglig film, samt lite småkul.

Imorgon blir det jobb för min del som vanligt.. Sen iväg en sväng på kvällen. Milton ska få hänga med faster Sofia då Joakim ska hjälpa grannen. 

Nu ska jag njuta av en nybäddad säng! Godnatt med er! 

Hur söt var inte denna tisha till Milton! Perfekt på föris. 


Onsdag!

Äntligen är vi bättre, så härligt att komma utanför dörren dig, blev nya naglar imorse sen iväg till skolan. Mötte upp Frida på stan framåt kvällen, kikade på stan o sen käkade vi på Churtstreet mycket mycket gott! Men super dålig personal vi hade världens bitch var så nära på att säga till men jag gjorde det inte, ångrar mig dock nu. 

Imorgon blir det jobb all day long! Ni som känner mig..

Ni förstår! Jag. Älskar att vara bland folk, umgås ha middagar  you name it, men jag älskar lika mycket att vara ensam... Behövet är lika stort nu som innan jag fick barn. Tycker denna bild talade så himla bra... annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0