Vi njuter...

Av vår ledighet tillsammans, vi har firat jul med släkten, fyra dagar irad blev det, vilket var skönt, då vi slapp åka till olika ställen på samma dag. Jag Joakim och Milton har fått så mycket saker,  vi är så tacksamma, blir till stt rensa miltons rum när vi kommer hem, för idag så begav vi oss tidigt i ottan iväg till  björnrike för att sedan åka vidare till Funäsdalen och fira nyår där. 


Idag fick Milton prova på att åka slalom, de var ingen hitt från början men blev lite bättre,  vi ska prova igen imorgon. 


Lill lördag

Firas med att storstäda lägenheten,  bädda rent och fixa inför morgondagens tvätt!  Så skönt att få ordning här hemma när man jobbar varje dag fram till jul,  o juste Bingolotto köpte jag igår också, en dubbel och en vanlig, hoppas på någon form av vinst, är de så mycket begärt?? 


Nu ska jag njuta av ett nystädat hem lite choklad och sista avsnittet av bonde söker fru!  Lill skratt sover sen 1,5h tillbaka och Joakim är borta, ja jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag njuter!!!!! 


Söndag

Så var helgen över,  fem jobbdagar kvar innan lite ledighet, vilket ska bli helt underbart mysa med lilla familjen, och träffa släkten nu över jul! 


I går så var vi några tjejer här, drack lite bubbel, och dansade, sen hoppa vi in i taxin till Kalles, käkade gott och sen mötte vi upp Joakim och grabbarna som hade käkat på Furuviksbrygga. 

Milton sov hos mormor och morfar, där Milton passade på att ta sovmorgon till 09! 


Lagade jättegod pasta ikväll, med salami och purjolök, Milton vräkte i sig! 

Nu blir de soffan resten av kvällen...  hoppas ni andra haft en fin helg! 


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0