Torsdag

Godkväll på er! 


Snart är det äntligen helg igen!  Så härligt och på söndag har vi en treåring här hemma!  Tänk att jag varit mamma i tre år och sen Milton har kommit så har jag gått ut högskolan, fått heltidsjobb flyttat till hus..  ganska bra ändå. 

Idag så kom miltons nya vrålåk hem, en baby jogger city mini GT! Jätteskön att köra, lätt att svänga Milton satt bra lång sufflett, blir liten hopfälld och det bästa av allt, JOAKIM GAV TUMMEN UPP! Han är inte imponerad av vagnar men denna var han nöjd med.  På lördag blir det premiär promenad.  

Helgen kommer att bestå av kalas X2 mysigt att träffa släkten 🌸 

Nej nu är klockan snart 22 och jag ska sova. Imorgon är Milton och Joakim ledig så jag smyger upp medans de ligger o sover. 

Godnatt med er ✨

Måndag!

Ny vecka nya tag! 


I helgen tänkte vi att åh vad härligt en lugn helg, men icke! I lörsags så åt vi pannkakor till frukost, sen åkte vi hem till syrran och hennes nya lägenhet, den är så fin! Herregud är så avis högt i tak, allt är nytt! Hon är verkligen värd den lägenheten. Vi köpte med oss lite fika dit och en blomma, mamma o pappa var också där. 

Jag satte upp blommor och fixade i hennes köksfönster. 

Sen åkte vi ut till bönan där Joakims kompis familj har stuga han ska hjälpa dom med att installera en bubbel. Och sen på eftermiddagen så kom Frida och hennes lillebror Lukas hit på fika och Milton fick en present, superfina byxor och en fredagströja! 

Kvällen blev lugn, vi åt fisksoppa och la oss ganska tidigt. 

I söndags så vaknade vi vid 9 tiden,  sen åkte vi ut till owes där vi fikade och sen vidare till Mio. Handlade med oss lite saker hem bland annat en ny dörrmatta, vi ska så småning om lägga klinker i hallen men tills dess får denna matta duga. 

På eftermiddagen så var vi på trassel i trollskogen, vi åkte traktor dit och Milton var så duktig han satt stilla och kollade på teatern, och klappade händerna så glatt.  Kompisen Elsa var också med!  De blir så glada när de ses! 

På kvällen så kom Joakims mamma förbi och gav Milton presenter då hon är i Palma när Milton fyller! Så käkade vi.. 

Idag var det jobb och hann även med en lunchdejt med Elin och Elsa! 

Ikväll har jag o Milton listat vardagsrummet och klätt in öppningen till vardagsrummet. 

Nu ska jag ta en Ipren o sova, börjat känna av halsont de har jag inte tid med... 


FÖRE
EFTER

FREEEEDAG!

Äntligen är det fredag och helg, efter denna vecka så känns helgen extra skön.  Efter jobbet idag så mötte jag upp Milton och momme (miltons mormor) vi gick och skulle fotografera Milton inför sin treårsdag och sätta ut kort i tidningen, men nej då de skulle vi inte alls, Milton vägrade sa nej jag vill inte drog sin värsta surläpp och stampade i golvet, armarna i kors. Han har verkligen humör den där lilla killen.  Efter floder av svett massa försök så fick vi gå därifrån, vi får försöka på måndag igen... jag var så arg på Milton så jag kunde knappt se på honom... 😂💙 men nu är det över så ni kan vara lugna. 


När vi kom hem så bytte vi om till våra mys dresser, la oss i soffan o mös framför Pippi med ostbollar. 

Sen lagade vi pizza Milton la på alla ingredienser själv, men när vi skulle äta så dög två tuggor sen var de "äckligt mamma"...  

Efter maten så städade vi här hemma, dammsög damtorkade bytte sängkläder vi har ritat och lekt bockarna bruse. 

Nu har jag precis krypit ner i renbäddad säng! Hoppas på en bra nattsömn! 
annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0