Första dagen...

Första dagen på fem veckors semester, stack till Valbo själv eller min mamma var med men hade (inget barn med mig iallafall). Skulle inhandla en bikini o badbyxor till Milton hittade det jag behövde första bikinin jag provade blev det, superskönt att det gick snabbt. Mamma handlade en blus och en klänning. Sen käkade vi lunch på sibylla så himla gött, blev en snabbis in på Ikea med. 

När jag kom hem så var Miltons farmor o farfar här,  Joakim o Micke snickrade på med altanen de sista, jag Milton o Marie åkte och köpte glass, Milton fick en glass som
Nästan var lika stor som honom 😂

När vi kom hem igen så var syrran här, eftermiddagen bestod av lek o mys i solen.

Är så trött ikväll ska strax krypa ner i sängen, köpt nya kuddar på Ikea så hoppas på att sova skönt, de är stora "hotell" kuddar. 

Imorgon ska jag o Milton äta pannkaksfrukost, vi ska inta frukosten i hans säng, hans önskan min lag.... iallafall ibland! 💎💙

Godnatt med er! 

(null)

(null)

Måndag

Herregud min sista jobbvecka nu inför 5veckors semester förstår ni hur mycket jag längtar???  Fyra arbetsdagar kvar.. 

Nåja igår så hade vi en supermysig dag tillsammans, vi sov till nästan 9:30 allihopa och sedan åkte Joakim och köpte färsk bröd, åt frukost ute i solen. Efter frukosten så solade jag, Milton lekte med sina leksaker och hjälpte Joakim att gräva. 

Vid lunch så åkte vi ut till bönan där vi blev bjuden på grillat och njöt i solen, jag hade bakat med mig en äppelpaj som blev supergod. Fick lite hjälp av Milton med! 

Joakim åkte med vattenskotern och till slut så vågade även Milton åka, och de var en succé! Gasa pappa gasa! Han skrattade så han kikna, älskade barn! När man hör de där lilla skrattet som verkligen kommer från hela kroppen då vet man att han njuter! ❤️ 

Fick även hem utemöbler från min farmor igår, fina va? Ska köpa nya dynorna och en blomma att ha på bordet, jag tror det får gå i blått. 

(null)

(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0