Fredag!

Veckans bästa dag!  Slutade jobbet vid 12 hämtade Milton åkte ut till Valbo fikade och skulle klippa Milton men det var fullt överallt så får åka in till stan imorgon. 

När vi kom hem så pysslade Milton i sitt rum Joakim stack ut och sprang jag sorterade tvätten och städade hemmet! 

Gjorde hemmagjorda tortilla pizzor till middag,  nu ligger vi Med paltkoma i soffan och pustar ut, massa ljus är tända så härligt att kunna få tända ljus utan att svettas ihjäl, och ja alla ni oroliga själar vi släcker dom i promise! 

Nu ska vi se säsong 2 av ozark! 

Juste, Joakim tog fram våran ren som vi brukar ha runt senhösten/julen men något lär han väl få bestämma här hemma 😏

(null)

(null)

Torsdag

Äntligen fredag imorgon, så jäkla härligt!   Undra vad vi ska äta imorgon... kanske tacos? Klassiskt! Eller tacopaj, eller hemmagjorda burgare vi Fårse. 

Idag när jag var inne på min bank o kollade över så alla autogiron dragits så inser jag att det har gjorts konstiga transaktioner,  från USA??? Jag ringde banken och de spärrade mitt kort samt gjorde en anmälan så jag får tillbaka mina pengar. 

När vi kom hem idag så svimmade jag i soffan en stund innan vi klädde på oss och gick ut, Joakim
Målade lite o fixade med några brädor jag och Milton klippte gräset. 

Nu ska jag krypa ner i soffan och ta en kvällsmacka! 


Tisdag

Ganska så seg dag på jobbet, hämtade Milton vid 15 vi åkte hem o lekte i hans rum slängde in en tvätt sedan när Joakim kom hem så åkte vi iväg till Ikea, min mamma var också med. Vi handlade en ny tv bänk då vi möblerat om i vardagsrummet, vi valde en ekbänk, lik vårt golv, hoppas det blir bra, annars är jag lär i vitt, men kan vara kul med något annat. 

Klockan rann iväg vi var hemma till 19 käkade lite mat o sen så somnade Milton som en stock, och jag gör det snart med. 

Våra grannar mitt emot var så gulliga idag och kom över med fotbolls tröjor till Milton, han är så stolt över att han fick två tröjor av dom stora killarna mitt emot!   Han ska ha en på föris imorgon o en på fotbollen imorgon, gullungen! 

(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0