Söndag

Jaha så var helgen över igen, den går så jäkla fort alltså.  I fredags handlade jag med mamma sen åt vi en god pepparlax sallad till middag.  Vi la oss innan 22 och somna tidigt, på fredagar är man galet trött.. 


På lördagen så tog vi en promenad till stan fikade och Joakim handlade ny skjorta och nya jeans. Sen vid 14 var det kalas för lilla 
Elsa som fyllde tre år, och sen vid 15:30 snåret så åkte vi hem till Joakims mamma och pappa där Milton skulle tillbringa natten då jag Joakim Pontus och ottilia skulle ut och käka, vi käkade på fullriggaren, jättegod mat, verkligen!  Efter maten åkte vi in till stan och tog en liten pub runda. 

Idag vaknade vi vid 9 vi  ville sova ut men nej då, såklart så kan man inte, när man väl kan ja då kan man inte sova...  

Åkte och hämtade Milton sen en sväng till owes. 

Nu har Milton fått ett söndagsbad middagen är intagen och vi ska strax krypa ner till kojs! 


Jag  köpte dessa söta ljuslyktor till altanen, självklart är det stjärnor.. vi har funnit lite inspiration till huset nu.. detta bord har vi fastnat för  och ha dessa matchande krukor till i vardagsrummet, vad tror ni? Jag tror på succé! 
30 stycken röda rosor...

Bukett nummer två för denna vecka, idag kom Joakim hem med en stor bukett rosor! Lyckan är total! 😍✨

Redan tisdag och den dagen är slut..

imorgon är det onsdag, Lill lördag och halva veckan har gått, vi har startat veckan med vab, Milton blev dålig i helgen men är nu pigg, lite snorig men de känns som

Om alla är det? Huvudsaken han är pigg leker och äter.  Har varit inne dessa två dagar, igår blev det en rejäl städning och tvättning idag har vi mest slappat, och lekt med miltons miljoner leksaker. Gissa om jag längtar tills hans nya stora rum! 

Annars flyger  tiden iväg, förråden japp ni hörde rätt vi har haft 2 förrådd proppfyllda med saker men som vi nu rensat sorterat i lådor och skrivit på alla lådor, ska vi imorgon köra till huset,  så nu är det "bara" lägenheten kvar, gruvar mig lite för köket alla glas tallrikar, ni vet... man är ju så orolig att favoritglasen ska gå sönder, sen ska man packa upp en viss del i "nya" köket och sen plocka ner det igen för att renovera och sedan plocka upp det i det nya köket... 
Egentligen är dessa en fis i rymden motför hur vissa har det i världen men men.. 

Nu ska jag strax krypa ner till kojs! 

Oh förresten förälskade mig i en lampa idag, denna ska få pryda avlastningsbordet i vår kommande hall, tänk er lampan, två ljuslyktor och en vas med vita rosor, ni ser det framför er va? Hur snyggt??? 


Skriv inläggstext 

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0