26 år

Hej på er! Jag har inge glömt bloggen men det är bara de att de är saker att göra hela tiden, men framförallt skotta skotta skotta herregud tänk när all snö ska smälta???  Det är mars imorgon och snön vräker ner, och kallt är det också.. 

Ja ja, sen jag skrev sist så har jag fyllt år 26 år, galet snart 30år herregud vilken tant man är.. för tant det är jag ska ni veta. 

Träningen går bra tränar på 3-4 pass i veckan,  känner mig mycket piggare men tröttare på kvällen men en annan slags trötthet, en skön trötthet. 

Jag Joakim och våra vänner Pontus och ottilia har haft en superkul kväll tillsammans, hockey middag, spelat spel och dansat på nattklubb... min syster var på samma klubb och hon höll på att svimma när hon såg mig och Joakim. 

Vad har hänt mer... inget speciellt vad jag kan komma på, livet tickar på som vanligt vi jobbar, går på förskolan och pusslar i hop livspusslet. 

Jo jag måste berätta mina gulliga jobbarkompisar fixade fika tills jag fyllde år, helt oväntat! Så gulliga ❤️ 

Nej hua klockan är snart 21 snart dags att sova! 

(null)

(null)

Lördag

Hej på er! Vi har haft en vecka som inneburit vab jobb träning övertid, ja ungefär så, måndag-tisdag var jag hemma med Milton vi gick en lång promenad tvättade upp all tvätt städat järnet,  haft miltons mormor o farmor på semla  i tisdags, det skrev jag kanske?  

I  går så var vi hemma igen då febern kom tillbaka men  tycker nog hostan varit värre, men piggare nu.  miltons morfar och moster kom på besök, de hade med sig frukost. Sedan jobbade jag resten av dagen och även övertid. 

Idag så har jag jobbat,  miltons farmor har varit här, på eftermiddagen så åkte jag och Milton med min mamma till maxi, så joakim ostört fick sätta in nya dörren till tvättstugan, så jäkla nöjd!  


Ikväll blir det väl lite mello men vi blir inte sen. Trötta och imorgon väntats det lite mer övertid för mig, och göra klart de sista med dörren och belysning i tvättstugan!  Skulle gärna vilja ta en lååång promenad, men de ska nog hinnas med!  Men innan vi startar dagens alla måsten ska vi se  herrarna ta guld? De hoppas vi iallafall! 

(null)


Har ni sett min nya pall, jag är så löjligt nöjd, Milton gillade den han också! 
(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0