Helgen!

I lördags blev det jobb för min del, var bra flöde i butiken, så tiden sprang iväg,  kunderna vad glada och tillfredsställda!   Slutade kl 16 då mötte jag upp Joakim och Milton på brända, käkade där, åt en sån god röding och Milton fick en hamburgertallrik som han var så nöjd över.  Sen gick vi till olearys och tog en milkshake. 

Sen gick vi på invigningen av nya jeansbolaget, där jag vann ett par jeans som jag ska få pröva ut imorgon. Himla kul att vinna jeans alltså! 

Var hemma till 19  Milton somnade gott och vi kikade på mello, som var här i Gävle i helgen.  Grannen var också över en sväng. 

Igår söndags så pluggade jag en sväng på förmiddagen, sen på eftermiddagen så gick vi till moster och fikade, där min mormor och morfar var, och miltons mormor. Hängde ni med? 

Nu ska jag strax gå och hämta Lille plutt! 
Lördag

Godmorgon på er!  Igår så firade vi mig, jag hade lagat massa paj, eller okej mamma gjorde två. Men jag gjorde resten.  Alla kom vid 17 snåret, och jag fick så fina presenter, supernöjd! Och färska blommor fick jag också, fattar inte.. Blir aldrig trött på det,  de livar verkligen upp hemmet! 

När alla hade gått så diskade jag upp alla vinglas, och körde igång två diskmaskiner så allt var torkat och undanplockat tills man vaknade imorse, värsta jag vet är att vakna och ha massa disk på bänken eller stökigt i soffan. Går alltid ett varv innan jag lägger mig. 

Idag blir det jobb några timmar sen middag på brända, och så avslutar vi med en VIP kväll på nyöppnade jeansbolaget! 

Knäppte inga bilder sen igår men fick denna iallafall! 
Mini krig

Japp! Milton fick vara hemma från föris idag då min lektion blev borttagen då jag börjar en ny kurs nästa vecka. Min näst sista, kan ni tänka er! Om jag har lite panik? Ja, är jag stressad? Ja.  

De jag skulle berätta om var att nu på morgonkvisten så har jag och Milton pysslat i hans rum. Vi eller jag hat byggt lego, jag tycker de är superkul, som terapi typ, men jag blir så förbannad när Milton kommer och förstör de jag håller på med, han älskar ju att ta en legobit från mig och kasta bort, så skrattar han sådär hånfullt men han är dock söt, så de är tur.  Iallafall så skyddar jag mitt mästerverk med mitt liv! Milton ska inte få förstöra det! 
annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0