Fredag!

Imorse var jag och Milton uppe med tuppen inte så konstigt då solen bara lös in i sovrummet.  Vi gick upp o sen så gick/sprang vi till fliskär och körde in båten i ån tillsammans med morfar. 

Sen gick vi hem, åt lite lunch gjorde två efterrättspajer och sedan gick vi till Elin och hälsa på på hennes jobb och när vi gick hem så somna Milton så gott, så jag kunde också lägga mig en stund! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen svida om för lite grillning i hille tillsammans med släkten, pappas kusin o våran tremänning kommer på besök. Torsdag

Igår så jobbade jag 10-16, sen var det bara att svida om
När jag kom hem, då Frida hade anlänt och vi, jag Joakim Milton och Frida gick ner på stan, kikade på stadsfesten och sen gick vi till Kalles och käkade, blev en plockbricka. Milton fick mumsa på en majs, och gissa om det gick hem? Så jäkla söt! 

Idag så har jag träffade jag en gammal klasskompis Ulrika, käkade på stan och strosa runt lite. Men innan vi träffade ullis så gjorde vi mormor sällskap på hennes lunch. Milton sagt och mumsa på hennes ost. 


På eftermiddagen så var miltons farmor här en sväng, och när lille plutt somnat så tog jag och Elin en liten promenad. 

Nu har jag färgat håret och väntar på att de ska torka, har sett en ganska kul film ikväll, i nöd eller lust, lite småkul.  

Imorgon ska jag hjälpa pappa att flytta båten, och fixa efterrätt till kvällens grillning med släkten! 
Tisdag

Igårkväll/eftermiddag så kom Joakims syster och hans mormor och morfar, jag slängde ihop en äppelpaj o lite vaniljsås. Var gott, så längesen jag åt det.  

Imorse lämnade vi iväg bilen på service och sen åkte vi ut till Furuvik, min syster ville också hänga med, så tog tåget ut, kikade på djuren, klappade getterna, såg aporna och sen så käkade vi på de gamla fiskelägret, pepparlax, supergott. 

Innan vi gick hem så spelade Elin på gott o blandat hjulen och hon vann, gissa om hon blev glad!  

Nu på kvällningen så åkte jag och pappa på en tur, kikade till båten och en tur genom hille. 


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0