Valborgsmässoafton

Japp idag är det sista april! Vart tar tiden vägen?? Det går så fort,   Vädret känns bättre än vad de har lovat idag iallafall.. det börjar spricka upp nu ser jag!  Men det kan vända snabbt.. Ja ja. Har pluggat massor denna förmiddag, känner att jag har varit väldigt kreaktiv! Nästan gjort klart en fråga på vår hemtenta,  de är två frågor vi ska göra men de är ganska stora så jag känner att jag är en bit på vägen!    Nu ska jag äta lite lunch tänkte jag, snart kommer Joakim hem och han ringde precis och beställde lite lunch han med!    

Helgens färska blommor blev rosa rosor! Se så vackra de är nu när de slår ut! 


Godkväll

Hua, nu är talet över! Känns så jäkla skönt! Vet inte om det blir några mer tal faktiskt, men är ändå tacksam att jag gjort dessa tal, de har hjälpt mig en del på vägen..!    Har precis sett på biggest loser tycker de är så jäkla bra! Kul att se folk som vill förändras, men blir så arg på de som bara ger upp... Ni får bra en chans i livet så känner jag!   Ligger utslagen i sängen efter ett bad, jag har en superhärlig olja som jag smörjer magen och höfter med, ska visa er imorgon! Kan rekommendera den till alla! Den är så lugnande och jag ser verkligen att den ger resultat! Den kommer från decleor! 

Imorgon är det sista april, så jäkla typiskt med vädret jag man blir ju så less.... Vi ska grilla med lika olika par så det blir nog supertrevligt! Har lagt köttet i marinad nu ikväll så de verkligen göttar sig tills imorgon då de ska grillas!   Men innan  så ska det pluggas stenhårt här hemma!


tisdag

god förmiddag på er! idag ska jag hålla mitt tal som inte är så bra, men jag vet inte hur jag ska tolka det på något annat sätt heller, hon har inte sagt vad som är rätt eller fel, så vi får se, hoppas hon blir nöjd bara av att man kommer dit! våran sista kurs inom retorik kommer verkligen att bli svettig, det är massor att göra...  men det är bara att kriga på nu innan sommaren sen får jag vila ut!  
 
juste för några veckor sedan så slog tanken mig att jag kommer inte kunna sola baksidan i år, alltså rygg och bakben..  jag är verkligen en solnarkoman ut i fingerspetsarna dock dålig på att smörja in mig... men i år ska jag vara skitduktig på det! vill inte bli fläskig precis...
 
idag när jag kommer hem så ska jag röja lite här hemma och kolla om tvättstugan behagar att vara ledig, sen ska jag lägga mig tidigt är inte precis i topp! är jag inte bättre imorgon så ska jag ringa hälsocentralen! kan man göra sånt där allergitest mot pollen?  osäker! har i alla fall hostat och hostat nu inatt...  samtidigt som jag höll på att hosta ville jag inte väck joakim som skulle gå upp tidigt, men tror jag lyckades med att inte väcka honom. 
 
nu ska jag göra mig klar inför mitt seminarium...
 

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0