Lördag

Idag har vi äntligen sett lägenheten vi ska flytta in i! Den var i bra skick, så vi kan flytta in utan att tapetsera direkt, vi ska börja med att lägga lite golv, vi vill inte göra för mycket än, då ombildningen inte riktigt är i hamn.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa, vi har laga lite gomat!!

Torsdag

Nu är det snart helg! Längtar efter att Inte höra klockan ringa, utan bara vakna av mig själv! Kom nyss in från en uppfriskande pw! Skönt att komma ut och rensa tankarna lite!

Idag hade vi vår första riktiga föreläsning, det var kul! Känns bra att komma igång med skolan igen!

Imorgon ska jag ut med några tjejer! Det ska bli kul! Ska dricka någon mumsig drink eller två!

Onsdag

Denna förmiddag har jag lunchat med pappa, och nu i em ska jag jobba, inte jobbat på 4a dagar känns som en evighet... Men det ska väl gå bra, jobbar 16-23 och imorgon är det skola igen, fårse hur det går. Men det ska väl gå bra, börjar på riktigt imorgon vi kör igång med vår första föreläsning!

Idag ska Joakim skriva kontrakt med vår nya lägenhet, inflyttning blir inom de närmsta veckorna vad jag har förstått, gick lite snabbare än vad vi trodde..

Här kommer bilder på min nya klänning och min nya väska! Vad säger ni kan man ha klänningen på fredag när jag ska gå ut med mina vänner? Eller blir det för höstigt? De är en sån svår tid att klä sig nu tycker jag!

Jag tycker klänningen är finare på! Och även att man knäpper upp knappen där uppe i halsen!

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0