Den kom tillbaka...

Ja såklart så kom huvudvärken tillbaka...  Kunde inte ha ögonen öppna men kunde ändå inte slappna av heller... Och som grädden på
Moset så höll en gubbe under oss på att bila (en borrmaskin) som låter förjävligt!!! Nästan så huset skakade på!  Så det slutade med att jag låg i soffan med massa kuddar över huvudet och hörselkåporna på! Tur att ingen såg mig.... Blev lite bättre på eftermiddagen men nu känner jag att den kommer tillbaka så ska ta en alvedon och krypa ner i sängen!  

Joakims syster var här på eftermiddagen fick presenter för att jag fyllt,  en jättegod body lotion bland annat! Ska ta ett härligt bad imorgon på hotellet och smörja in mig! 

Nu håller grabbarna på i hallen och nästa vecka ska vi bestämma oss för en tapet! Några som har förslag?  

Torsdag

Hej på er! nu har en till vecka gått... vaknade idag med världens huvudvärk den var verkligen från helvetet! kunde inte sova vidare heller.. klunka i mig lite vatten och tvinga i mig en macka.. blev lite bättre men känner att den är där bak och lurar.. men skitsamma!

tro det eller ej så har jag fått lite gjort denna morgon, har betalat räkningar, och skickat in två uppgifter till min lärare. nu ska jag snart ta tag i att dammsuga lite! sedan ska jag kika på lite kläder tills helgen om jag ska tvätta något eller så. sen så ska jag såklart städa hela lägenheten också, skönt att komma hem på söndag till en städad lägenhet! Torsdagar är min städdag.

På lördag blir det båtmässa! 

 
 

Onsdag

Godkväll på er! Har precis smällt i mig en subwaymacka, ingen av oss orkade laga mat då jag har zumbat ikväll och Joakim var i Hemlingby och sprang, så nu ligger vi som döda sillar här i soffan!  Idag är de veckans höjdpunkt när de gäller tv-kväll, först är de farmen sen Sveriges mästerkock och därefter Mia på grötö sen är de läggdags! Igår somna jag innan halv 10, gissa om jag var trött! Men de får man vara ibland tycker jag!    Nu ska jag hoppa in i duschen innan farmen.

I helgen åker jag till Stockholm har jag sagt det?? Om inte, så har jag sagt det nu! 

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0