Besviken!

Jädrar så besviken jag va imorse när jag vaknade,  jag här INGET regn! Vart är regnet???   De skulle ju börja regna kl 11 men inte då! Det kom en plutt skur vid lunch sen en rejäl skur vid 16 och sen inge mer????  Och imorgon måste man nog åka och bada!! Ni hör ju hur jobbigt jag har det!!!??? Skämt o sido. Men jag tycker att jag får klaga då jag är gravid! Annars älskar jag sommarvärmen! 

Sitter just nu och svalkar lite på balkongen, efter en brakmidddag på church street med Joakim, han var hos tandläkaren idag och drog ut en tand så han fick välja vad vi skulle äta idag. 

På förmiddagen så gick jag på stan och sommarfesten med Bella, var sjukt varmt! Jag käkade fish'n chips och hon langos!  Hittade även en superfin klänning som jag köpte, de är en mammaklänning men kommer även kunna ha den sen när kroppen är "normal".  

Ikväll blir det bara att ta det lugnt kolla på någon film  och ja svettas lite såklart! Kanske lägger mig i ett isbad vad tror ni om det??  

Nu ska jag sluta klaga! Här är iallafall klänningen! 



Tisdag

God förmiddag! Ännu en varm dag står vi inför!  Äter lite frukost nu och sen ska vi väl ta oss ut och bada lite! Men vet inte riktigt vart än, men de löser sig nog!

Skulle behöva ta mig ner på stan och fixa lite men finns ingen ork till de och sen är de alldeles för varmt, sen har ju sommarrean börjat också! Och de mesta brukar vara skit! 


Den här ska jag beställa till bebis! En liten björndräkt!



 

Avlider

Fy vad varmt det är nu alltså! Jag brukar klara värmen men det börjar bli riktigt jobbigt nu, längtar efter en dag då det regnar och är kallt, så man kan få sova på natten och känna sig lite som en människa just nu känner jag mig som en vandrande ballong!  

Idag så har vi käkat på golfen, sen åkte vi ut till Joakims stuga och satt i solen en sväng sen har vi bara varit hemma, har legat på balkongen och flämtat i skuggan, nu snart ska vi tända grillen och grilla hamburgare med  Carro och Staffan! 

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0