Lördag

Godkväll på er! Då var det lördag och dagen har varit fullspäckad, vi sov till 9 alla tre vilket var superskönt!  Jag o Milton käkade frukost ute sen njöt vi av solen. När Joakim kom hem så badade han och Milton en sväng. 

Min pappa kom förbi och sedan åkte vi på 30 års kalas för Hanna.  Efter det sved vi om och åkte ut till bönan där Joakim
Åkte lite vattenskoter tillsammans med Kjell o Markus, medans jag o milton var kvar på land och njöt i solen och kollade på båtarna som körde förbi. Vi var även där igårkväll och blev bjudna på grillat, mycket gott! 

Milton är så duktig och tar på sig flytväst så fort han ska med ut på bryggan.  Här väntar han på att pappa ska komma tillbaka... 

(null)

Onsdag

Hej på er!  Onsdag VM match Sverige vann, de har väl ingen missat!  

Efter matchen blev det grillat här tillsammans med Joakims kusiner flickvänner och barn, badmingtonmatch och en jäkla massa mygg.  Solen lös och kvällen var härlig trots allt. 

1,5 vecka kvar tills semester nu... varje dag går i slomotion.. blir galen, varenda liten cell i kroppen skriker semesterrrrrrr! Jaaa den kommer snart får jag skrika tillbaka, men tror ändå kroppen börjat trappa ner.. fått världens förkylning seg i kroppen och trött.. hemskt trött.  Men  kanske nu jag fick min förkylning istället för på semestern, när kroppen börjar slappna av så kommer ju sjukdomarna oftast..

Nåja. Härligt med de fina vädret vill bara ligga i solen och pressa men de hinns inte riktigt med tyvärr.. får hoppas att helgen bjuder på massa sol!  

Nu ska jag se  ett avsnitt på Skärgårdsdoktorn sedan somna godnatt med er! 

Här har ni en trött morsa som behöver semesterrrr 

(null)

Midsommar!

Halvtid! Nu är halva 2018 gången.. 6 månader till julafton.. 

Vi har haft en skön långhelg tillsammans med goda vänner, på midsommarafton så åt vi traditionell sill lunch, sedan åkte vi och dansade runt stången, när vi kom tillbaka hem igen så åt vi midsommartårta och startade femkampen, senare på kvällen blev det grillat och massa bad i bubbeln! Supermysig kväll helt enkelt. 

Två veckor kvar till semester kämpaaaa! Joakim jobbar en vecka till sen går han på semester. Våra planer på semestern är att pyssla på här hemma måla o greja,  åka neråt till astridlindgrens värld smögen och ett stopp på Ullared och ja de var faktiskt Joakims idé men jag säger inte nej! 

Nu ska jag hänga ut tvätten och se på film! Godnatt med er ☀️

(null)

(null)

(null)

(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0