Onsdag

Godkväll på er! Imorse var tanken att jag och Simone skulle träffa vår handledare angående vår uppsats, men hin var sjuk så vi fick några kommentarer på mail istället. Hon tyckte stt vi har en mycket roligt och intressant ämne, och fick inte så mycket kritik heller så det känns bra.  Vi satte oss i skolan och gick igenom allt. Sen blev vi hungriga och gick o handla Sibylla. Mycket gott! 
 

När jag Kom hem så åkte vi på några ärenden och fixade lite. Sen hem bada ruskprick plocka ner julsakerna i förrådet dammsög och tvättade. Nu ligger jag i soffan o äter ostbollar, på tvn är det Johan Falk! 

Imorgon blir det jobb på dagen sedan hem till Persson/Wolff! 
Nike

Mysigaste Nike dressen Påväg hem till Milton nu, valde mellan svart och grått, men svart var slut i storlek så fick bli en grå, vem vet kanske beställer svart när den väl kommer in!  Bortstädat

Nu är tomtarna borta, bara granen som ska bort imorgon, stjärnorna och staken i fönstren får vara kvar till helgen.  Har bäddat bort våra röda sängkläder och bäddat med nya sängkläder som jag kommer sova gott i inatt! Fint va? 

Åh, ibland kan jag ångra att vi inte valde en beige säng, ser ni? Man stör sig lite kan jag tycka... annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0