Julkalender

Idag efter jobbet så gick jag in på affären  och köpte en julkalender till min lilla Joakim!   En chokladkalender närmare bestämt! Hoppas han blir glad! 

Visst är det ett sött motiv?? 

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter dagens jobb, är helt slut! Jobbar 8-17 imorgon så lag och Joakim ska tända första ljuset imorgon kväll, till solsidan kanske??  Har precis käkat lite rester sen igår, och ska nu hämta täcket och mysa ner mig i soffan!   

Lyssnade på julmusik när jag kom hem och plocka lite, sluta med att jag sprang runt och sjöng med till musiken! Hoppas ingen såg mig eller hörde mig... Då blir vi nog vräkta! 

En varning... Min blogg kommer handla ganska mycket om jul nu...     Juste imorgon ska vi bara lussebullar och iveckan blir det nog att göra pepparkakshus, bara Joakim inte går och mumsar på det... Kanske måste larma pepparkakshuset... Eller vad tror ni!!?? 
Lördag!

Sitter just nu på jobbet, har precis ätit lite,   Idag jobbar jag hela dagen, 8-19 så kommer vara ganska trött ikväll,  jobbar även imorgon också!!  Ska försöka hinna läsa igenom lite till tentan ikväll när jag kommer hem om jag orkar, jag ska även se på tomten är far till alla barn! Den filmen är så jäkla kul, om ni inte har sett den så måste ni göra det! 


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0