Fredag

Godkväll på er! Jag ligger i sängen sen en timme tillbaka, slötittat på en prinsessas dagbok 2. Idag har jag o Milton varit på stan, Gud vilken dålig rea det är.. men fick med mig ett underställ till mig och ett velourset till Milton. Joakim mötte upp oss för lunch sen åkte vi hem jag rensade mina underkläder/pyjamas låda blev en Ica kasse att slänga, fixade lite i tvättstugan. Pappa var också förbi en sväng vi åkte o köpa salt till uppfarten. 

Imorgon ska jag börja packa lite då vi ska till lofsdalen nästa vecka.  All tvätt är tvättad, när hade man en tom tvättkorg sist liksom? 

Apropå tvätt, här är några före och efter bilder från vår tvättstuga lite småfix kvar.. men jag är väldigt nöjd! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jul!

Hej på er! Hoppas ni alla är mätta och belåtna efter all julmat.  Det är iallafall vi, herregud resten av veckan blir de vatten o soppa typ.. 

Vi har firat jul den 23:de tillsammans med Joakims, vi käkade julbord, spelade bingo öppnade julklappar och hade en sån trevlig kväll!

På julafton så kom släkten från min sida till oss, vi kollade Kalle käkade julbord umgicks sedan kom tomten med alla julklappar, mysig dag de med!

Juldagen så var vi hos Joakims mamma som fyller år, vi åt och Milton fick även då julklappar av Joakims kusin. 

Annandagen, vi startade dagen med att leka ute i snön, åkte skidor byggde snögubbe och skotta. På eftermiddagen så åkte jag o Milton hem till min mormor o morfar tillsammans med min mamma pappa syrra o Foppa, vi åt gröt och drack glögg, fick även julklappar där! Supermys! 

Nu är Joakim på hockey eller den har väl slutat nu, Brynäs vann, de kanske bringade tur för vår snögubbe hade en Brynässjal.  Jag ligger i soffan men ska nog förflytta mig till sängen snart, imorgon ska jag nog plocka bort lite jul, iallafall alla tomtar. 

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tisdag!

Hej på er!  Nu är lugnet lagt sig i huset.. eller det gjorde det ganska tidigt idag, Milton somnade innan 18 idag, han var så trött. Jag har jobbat ikväll, jobbar in lite så jag kan sluta tidigt på fredag och vet ni? På fredag så går jag och Milton på ledighet i 16 dagar så underbart!  Joakim är också ledig men han ska jobba några enstaka dagar. 

Sen jag skrev sist så har det varit söndag, Joakim var lite bakis då de var på julbord alla grabbarna. Vi tog en lång promenad tillsammans  Milton åkte sin snöskoter (bobben), sen på eftermiddagen så kom mamma o syrran förbi på lite fika och de hade med sig miltons pepparkakshus som står så fint i hans rum. 

I går så käkade vi middag på stan tillsammans med mamma o syrran vi skulle gå o kolla på när min pappa  stod o mingla för årets  Gävlebo, då han var nominerad. 

Oh juste vi har ju äntligen fått fönstren i vardagsrummen bytta,  jag är så nöjd! Längtar tills hela huset har fått nya fönster men de blir efter jul! 

Nu ska jag se på mandelmans innan jag ska krypa ner i sängen! ☃️❄️

(null)

(null)

(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0