Rädsla

Hej på er i mörkret!  Usch ja mörkret, jag ska faktiskt erkänna en sak för er, jag har alltid varit den som inte är så rädd för saker,  eller förstått innebörden av att vara rädd,allergisk ja ni fattar, de är för att jag inte har upplevt känslorna själv helt enkelt,  alltså man förstår men kanske inte till 100%. Det jag vill komma till är att sen jag fick barn är jag rädd för mörker, fy sjutton! Värsta jag vet.. och ännuvärre när jag är ensam hemma.

När vi bodde i lägenheten så låste jag, haspa på och fälllde ner alla persienner. Fick ibland för mig att någon knäppskalle skulle ta sig upp på balkongen och ta oss, och jag fäller ner persiennerna bara för att om någon ska ta mig så vill jag inte se utan då är de som de är. 

Nu när vi bor i hus är det ännu värre, trots att de bor två poliser mitt emot, en polis snett bakom oss, men alltså när mörkret faller så blir jag stel o kan inte röra mig innomhus... alla persienner ner och jag lägger mig i sängen, tar telefonen alltid med mig och redo att ringa o larma.  Jag kan inte sitta i soffan med huvudet mot fönstret då jag får för mig att någon kommer kasta nått i mitt bakhuvud så jag svimmar.. vi har satt belysning på baksidan så jag ska se mer, men de hjälpte inte så mycket..  

Larm i all ära, men ibland kan de ju gå utan anledning... och här om kvällen när jag var ensam, då jäklar slog brandlarmet igång, tror ni att jag blev liiiiite rädd? Men förmodligen var de för att batteriet höll på att ta slut, men jag undersökte allt o vinden till och med.  Och till råge på de så var de så svart ute! 

Ja ni fattar jag hatar mörkret jag är livrädd för de.  Jag är inte puckad utan bara lite rädd... 


Söndag

Hej på er! Hoppas ni mår bra. 


Veckan har bestått ut av tre dagar vab, o jobb.  Märks att det går mot snorigare tider... 

I helgen var jag och Joakim iväg på bio vi såg snömannen och sedan käkade vi på fullriggaren. Milton fick sova över hos mormor o morfar, där han tog över rodret och blev polis. 

Idag så har vi varit på skidstavallen, jag Joakim Milton mamma syrran o Foppa. 

På eftermiddagen så städade jag bilen, miltons rum o dammsög.

Ska strax krypa ner  i sängen, denna vecka kommer bestå av jobb, och även arbetsglädje på miltons förskola, ledig på fredag, härligt med långhelg! 


Har så fina buketter här hemma 🌸


Helgen

Hej på er! Äntligen får man landa i soffan, haft mamma pappa syrran o Foppa på middag, lagade en klassiker köttbullar med stuvade makaroner, supergott! Sen fikade vi med lite saffransbullar.  I helgen ska jag nog baka lussebullar! I helgen så bakade jag o milron scones, han tyckte de var så kul att hjälpa till och mjöl hade vi överallt.. 


I helgen var vi tagit de ganska lugnt, i fredags så lagade vi god middag, älgkött med svampsås o potatis, la oss tidigt. I lördags så  sov vi till halv 9 lagade scones sen så kom mamma med Foppa, vi skulle ha honom då de skulle ut på en 24h båttur. Vi var ute länge med honom, åkte förbi Joakims mamma o pappa så deras hund chille o Foppa fick leka lite,  varit superbra väder i helgen så varit jätteskönt att få ha kommit ut,  i söndags så var jag Milton o Foppa ute på promenad redan före 9 på morgonen vi gick o kollade på hästarna.  Vid lunch så kom Joakims mamma o miltons faster förbi, jag lagade pannkaka och sen var vi ute i lekparken. 

 Nu ska jag krypa ner i soffan  under filten och se på vår tid är nu, jättebra serie på 1an. 


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0