Onsdag

Godkväll nattar Lill skrutt just nu, kör omgång två med ny front till sängen..

Idag Har vi rensat garderoben, nu är alla miltons kläder inne hos honom, fint upphängt och fint vikt och vi har fått in lite klädet i våran byrå i sovrummet.

Joakim var hemma på är lunch idag, sen så la jag och Milton oss en stund. På eftermiddagen så gick vi upp till Elin och Elsa o röjde, åt lite mellis också.

Lite senare så ringde Ella och ville ses så vi cyklade till lekparken och körde brumma!

Underbara lediga dag!

Godkväll på er alla nära och kära, vilken mysig dag vi har haft jag och Milton, vaknade kanske lite för tidigt, vid 06, men mös i sängen till 7:30. Sen så rev vi ur soffan då den fick sig en rejäl tvätt omgång. Vid 10 så mötte vi upp Bella för en Promenad! Så längesen vi sågs men de kändes inte så, jättekul att ses.

Till lunch så kom Joakim hem och käkade, sen somnade Milton o även jag. På eftermiddagen så gjorde jag Milton redo för fotografering i gd. Fick sällskap av Ella som hjälpte till att försöka charma en surig liten kille men tillslut så fick vi några bra kort. Ni får kika på lördag!

Ella följde med oss hem vi fikade och lekte i miltons rum, vi buggade även en liten koja som Milton älskade, han kröp ut och in och sa titt ut.

Blev lite träning på kvällningen och nu blir det strax sängen.

Så var helgen över....

Så var denna lediga dag och helg över, igår jobbade jag i vanlig ordning fdock min näst sista!!!! Senare på kvällen så blev det Aw med tjejerna från glitter käkade på allstar, bra mat men usel service!!

Igår kom även tant Frida på besök och Milton fick två suuuper söta tröjor eftersom han fyller nästa vecka tänk att han blir hela två år, galet vad tiden går fort!

Idag var vi till Valbo en sväng, käkade lunch och kikade i affärerna. Sen åkte vi hem Milton sov en sväng, o nästan jag med. Sen Åkte vi på kalas då mil farmor fyller år i veckan. Blev smörgårdstårta och sen chokladpaj.

Påvägen hem handlade vi för veckan, nu har jag gjort en stor lasagne för veckan så vi har matlådor. Slängt in Två maskiner och ska strax bädda rent i sängen, bästa känslan som finns är väl att få sova i nya sängkläder.

Oh juste! De är så himla kul att alla är så glada över mitt nya jobb, fick en parfym av mamma och pappa den lukta himmelskt gott, och en flaska vin av frida! Joakim var så rolig och utbrast: Rebecca har du glömt att berätta något för mig, du får så mycket presenter så man kan tro att du är gravid! 😂 haha!

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0