Torsdag

Hej på er!  Snabbt veckorna går och imorgon är det fredag och 1 december! Tiden går så fort just nu.. hinner inte med allt som ska göras! Imorgon har vi julfest med jobbet, och sedan har tjejerna lurat ut mig på stan efter... ni som känner mig vet att jag är lat när det gäller sig att ta sig ut.. käkar gärna middag men inte så mycket med, men det blir säkert superkul! 

Jag har tagit fram lite smått av julen, köpte nya ljusstakar som jag är jättenöjd med!  

Annars så rullar livet på, vi har äntligen fått våra fönster efter många om och men..  så förhoppningsvis sätts de in i helgen! De kommer bli så jäkla fint! Jag utlovar bilder!  Kul att vi för in några fönster till jul! 

Nu ska jag strax lägga lilleman, sen typ lägga mig själv är så jäkla trött, men vi pratade om det på jobbet idag alla är trötta, man kanske är lite inställd på att få vara lite ledig över jul! Jag och Milton är långlediga, från 22 dec-7jan! Och förhoppningsvis blir det en tripp till fjälls  efter nyår! 

Ta hand om er! ✨ 

(null)

(null)

(null)

Söndag

Godkväll på er! Så var denna helg över... Gud det går så fort! Kan redan känna på lördag stt jag blir stressad över att helgen är över snart... men jag försöker snabbt tänka bort det. 

Iallafall så sov vi hos Joakims föräldrar igår då vi var hundvakt, vi vaknade vid 08 käkade frukost i deras mysiga uterum och sen gick Joakim en sväng med chille och jag plockade ihop efter oss. 

Sedan åkte vi hem till oss, jag tog fram ljusstakarna/stjärnorna ställde ut renen  och vet ni det ser ut som att vi får lite snö till första advent, hur mysigt vore inte det? Jag ser fram emot att bygga en snölykta med Milton som vi går ut och tänder tillsammans på kvällen, och att vi bygger en snögubbe tillsammans. 

I veckan väntas jobb såklart, lite träning och finlira i tvättstugan, jag  ser verkligen fram emot och visa er före och efterbilder, sån jäkla skillnad alltså. 

Sedan kommer min mamma o pappa hem, de har varit på svenskarnas andra hem, japp Kanarieöarna.  Milton säger att dom är hos Lollo o bernie... 

Nu ska jag strax sova 😴

(null)

(null)

Lördag

Ikväll är vi hundvakt till Chille! Har precis käkat middag, det blev kycklingburgare med sötpommes och palsternacka!  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0