Mitt i natten

Klockan är snart spöktimme men vi är vakna än, inte ofta grannarna Fårse att se lyser på nr 14 såhär sent.  Vi har pysslat på med garderobsväggen men självklart fanns inte allt hemma på Ikea... ni Fårse Hur allt blir sen, men jag kan säga redan nu att det blir sååå bra, är jättenöjd! 


Jag har i eftermiddag klippt gräset, städat altanen planterat om en blomma och rensat i rabatten, även dammat av inne och tagit hand om tvätten, äntligen satt upp en toarullehållare i badrummet. Sått nytt gräs och fyllt ut gropar.

Milton har hjälpt mig och Joakim han hat sprungit emellan oss, Joakim har skruvat garderob och gjutit en sista plint till staketet. 

Som sagt så har vi pysslat på här hemma, fått relativt mycket gjort denna vecka här hemma vilket känns jättebra. En semestervecka kvar... lite ångest men de går bra. 

Imorgon väntas grillning och sedan ut till Furuvik på Europé i goda vänners sällskap. 
Tisdag

Så var denna dag slut, en till dag på denna "sommar" och semester.  När ska solen och värmen komma?? Tur vi åkte till Grekland och fick lite sol på oss. 


Idag sov vi till halv 10, vi vaknade innan Milton. Hade dock kunnat sova länge..  snacka om att man är seg när man är ledig. 

Joakims pappa kom förbi och kollade på staketet och hade med sig färskt bröd. 

Efter frukosten så åkte vi iväg och handlade de sista brädorna till staketet men då allt virke var slut så tog de lång tid men som tur var så kom det precis en lastbil med massa nytt virke som vi kunde ta av, gissa om Milton tyckte det var kul att se en stor lastbil med släp och en truck som lasta ur allt. 

Nu är staketet snart klart, det blir sååå bra! Är jättenöjda och äntligen så känns huset och gården lite mer inramad. Ni får se bild imorgon. 

På eftermiddagen så åkte jag och Milton hem till mamma och pappa, Joakim är iväg på träff med grabbarna så vi käkade middag hos mamma o pappa passade även på att storhandla i lugn o ro utan Milton och Joakim, SÅ SKÖNT!  Gå i lugn och ro. 

Nu ligger jag nedbäddad i sängen och ser på Skärgårdsdoktorn! 

Imorgon hoppas vi på SOL ☀️☀️

Rolig bild va?? 


Måndag

Godkväll på er! Idag sov vi till halv 10 allesammans, miltons rutiner har blivit lite dåliga men de får vara så just nu, de är ju ändå sommar. 


Efter frukosten imorse så slängde jag in en tvätt o dammsög innan vi tog en cykeltur till min farmor, där även min pappa och Foppa var, sen cyklade vi vidare till min farbror. 

När vi kom hem åt vi sen lunch, hängde tvätt och solade en stund innan Joakim Kom hem med allt virke till vårt staket äntligen är vi på gång med det. 

Panel till väggen i hallen är också inhandlad, samt att allt golv är fixat! 

Jag har även rensat bland stenplattorna, men om en dag är de ogräs där igen..  det blir iallafall fint för stunden. 


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0