Fredag

Så var det äntligen helg igen! Dock är den fullplanerad som vanligt... men ikväll har jag fått mycket gjort, Milton sover hos mormor o morfar, där han beställde tacos, vitlöksbröd o stjärnchips 😂  han har simmat i deras badkar. Någon sover gott inatt.. Joakim har varit iväg med jobbet, och gissa vad jag har gjort?? Städat och sorterat! Superhärligt! Rensat miltons rum, ställt i ordning alla böcker torkat, o rensat frysen sorterat in i olika fack, så nu ska jag bara skriva ut lappar och klistra fast så även Joakim hittar snabbt o lätt!  Hela köket är skurat i klorin, golvena är skurade i klorin! Så ja nu luktar de badhus här hemma! 

När jag väl var klar o skulle färga håret, har precis haft i en färgburk och ska göra i ordning den andra färgen o ha i håret, jag hade hela tiden på känn att snart ringer Joakim och gissa??? Karlsloken ringer o vill ha skjuts hem.. bara att ha i sista färgen och slänga påsen plastpåse på huvudet och åka iväg. Hemska syn 😂 

 Har precis krypit ner i sängen och ska somna till julkalendern - mysieriet på Greveholm! 

(null)

Fjällen

I torsdags packade vi in oss i bilen efter  att vi haft kalas på föris, miltons förksola fyller 30 år och de firade vi med tårtkalas! 


Vi åkte hemifrån vid 18 och styrde mot lofsdalen! Var väl framme till 22:30 då vi ha  handlade påvägen upp, egentligen skulle jag och Joakim åka själva upp och vandra, men vi tog med Milton ändå, fick lite ångest!  

När vi vaknade upp på fredagen så regnade det ganska mycket, men vi tog oss ut en sväng på fjället ändå, grillade korv i en kåta, lekte på leklandet och sen bastade vi i stugan på kvällen, Milton älskade att basta, han bara låg där inne o njöt och jag fick stänka lite vatten på han, gullisen! 

På lördagen var det bättre väder då snörade vi på oss skorna igen och vandrade längre, nästan 1 mil blev det,  då Milton är lite lat och vi inte vill höra gnäll hela vägen så fick Milton sitta på Joakims rygg. Det gick så bra så. Väl framme så tände vi eld och stekte pannkakor, Gud så kul de var, kunde stå där hela dagen o steka. Joakim fick tvinga i mig min pannkaka.. men ni ser ju??? Hur ernstig ser jag inte ut? 😂

Nu är väskorna upp packade tvätten sorterad och matlådorna är klara inför morgondagen o jobb... 😴 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helgen

Så var denna helg över, vi har inte direkt varit oeffektiva! Joakim har jobbat en del, jag har gjort höst här hemma, tagit tag i all tvätt städat. 

Men i fredags var det planeringsdag på föris, så jag Milton Hanna Elliot o Alfred åkte först till Ikea käkade lunch sen vidare till leklandet, där även några till föriskompisar var. 

På eftermiddagen/kvällen  så  käkade vi middag tillsammans allihopa, vi  o Hanna Oskar Elliot o Alfred,  käkade tacos och bubblade hela kvällen, supermysigt!! 

I lördags så kom mamma o syrran ut, vi planterade Ljung, satte lökar vid äppelträdet, rensade bort alla gamla sommarblommor, och sedan fikade vi äppelpizza! Så jäkla gott ska ni veta! Ett hett tips!  På eftermiddagen så åkte vi hem till Elliot o Alfred en sväng innan läggdags. 

I Dag söndag jobbade Joakim på förmiddagen en sväng,  jag o Milton städade här hemma, och lekte polis! Vid lunch  hämtade vi upp mamma o Foppa, åkte till Hemlingby gick en sväng i spåret o lekte i hinderbanan, o Milton sprang o sprang o sprang!   Efter det köpte vi med oss fika och åkte ut till pappa i båten där han höll på att tvätta. 

Nu har jag gjort hemmagjord pyttipanna med ägg.  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0