Fredag

Idag har jag och min lilla älskade pojke varit lediga tillsammans, vi låg tillbaka 9:e imorse Ii sängen, han är så rolig med allt han gör, han pysslar med sin kudde räcket ska ligga bra nallen ska ligga på sidan jag ska gärna också ligga exakt som honom gärna med en napp i munnen.. 


Men  strax därefter så åt vi lite klädde på oss och åkte med mormor och handla. Skönt att vara på maxi i tid. Handlade inför mitt kalas till imorgon,  så ikväll har vi förberett maten, tvättat hängt in tvätten igen. 

Milton är inne i en period då han tycker om att leka kurragömma och sen även bygga koja,  han vill helst att jag ska gömma mig med honom sen ska Joakim leta oss. 

Annars har vi gått en promenad tillsammans med Elin och Elsa, sen har vi städat här hemma.. 


Nu ska jag krypa ner i sängen! 


Helgen!

Oj vilken helg! Helgen började med att jag välkomnades hem med en mysig plockbricka som Milton och Joakim gjort i ordning, sen så berättade Joakim att han bokat hotell och fixat barnvakt till lördagen då vi hade planerat att åka på köksturne. 


Fredagskvällen fortsatte med middag på ölbaren tillsammans med Frida och Elin, vi hade det supertrevligt och mycket skratt! 

Var hemma till 22:30 ungefär då var de sent för tanterna.. 

I lördags vaknade vi vid 08 snåret då tassade jag och Milton upp käkade frukost i soffan framför Pippi. Sen väckte vi Joakim vid 9:30, vi gjorde oss klara lämna Milton hos mormor och morfar sen åkte vi iväg till Uppsala,  började med Ikea, strosade runt där fastna för ett kök,  till eftermiddagen så checkade vi in på hotellet och där väntade ytterligare en överraskning bubbel och fruktbricka, vi hade ett superatort rum sen gick vi ner på stan en sväng men gick snabbt tillbaka till rummet bytte om
Och gick upp till relaxen där vi bubblade och bastade. 

Vi käkade God middag vid 21 sen var vi så trötta och proppmätta så vi gick upp och la oss och sov som småbarn!  

På söndagen vaknade vi vid 9:30 gick ner åt frukost packade och begav oss vidare på köksrundan, vi hittade några godingar på Elgiganten epok, sen gick vi in på bauhouse och där blev Joakim värre än vad Milton blir i en leksaksaffär han sprang från hylla till hylla och var helt galen, ville knappt gå därifrån... alla verktyg skulle han känna på.. 

Idag är de måndag, och på torsdag fyller jag år, 25 närmare bestämt, herregud nästan 30... vart tar åren vägen??? 


Torsdag

Imorgon är det freeeedag och helg! Veckan har gått fort, när det blir onsdag så vänder det, då blir det bara bättre! 


Igår köpte jag ett träningskort på Friskis,  så idag blev det ett spinningpass på lunchen, superkul och sjukt jobbigt! 

Idag fick Milton vara ledig från föris, Joakim jobbade eftermiddag och jag slutade halv 4 så då hade Milton sån tur att faster kunde passa Milton någon timme så han kunde vara ledig. 

När jag kom hem från jobbet slängde jag i fyra maskiner tvätt, samt sorterat alla kläder och har även städat lägenheten inför helgen, nu njuter jag i soffan av lukten av rengöringsmedel!  Har även hämtat ut världens skönaste skor ett par Nike, känns som att gå på luft, imorgon ska de invigas! 

Imorgon ska jag ut och käka med tjejerna, Frida och Elin! 


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0