Inlämnad!

Nu känner jag mig naken exposed o rädd! Har lämnat in min C uppsats med blandade känslor, jag är iallafall stolt över mitt arbete. 

När jag hämtat Milton på förskolan så åt vi lite mellis sen tog vi eller ja Milton en glass i solen! Sen gick vi ut på gräsmattan o sprang med vattenpistolen.  Sen tvättade vi balkongen, som blev full med pollen igen lika snabbt.. 

 Nu sover lillis och jag ska bara ligga i soffan ikväll, inte lyfta ett finger!   Längtar tills helgen, då  vi åker till den kungliga huvudstaden och går på Skansen! 

En trött morsa... 


Söndag

Hej på er! Så var även denna helg slut, strax startar en vecka med jobb plugg förskola! Ekorrhjulet rullar vidare.. Men snart blir det lugnare. 

Igår firade vi Elin, hon har fyllt 25 år.  Var en superkul kväll med massa skratt, kubbspel o shots!  En snabb vända på stan och sen hem till sängen, sov till 9 imorse och då sov Joakim fortfarande så jag slog på Pelle Svanslös o bara mös.  Milton sov hos farmor o farfar där han vattnat blommorna och snickrat trall. 

Nu ska jag snart skicka in sista uppsats checket innan jag lämnar in min C uppsats for real, den är godkänd för att göra det, men var lite småpill kvar, tex källorna,  o verkligen läsa igenom några sista gånger, så stavfel och ett bra språk. Inte lika slarvigt som det kan bli här inne tyvärr.. 

Kl 21 är det mamma Mia på 1an, den filmen är bara för mysig! annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0