Nyårsafton!

Nu är det verkligen sista dagen på detta år!   Idag började vi med att lata oss i sängen!  Kikade lite på film, åt lite frukost,  sedan tog vi oss ner på byn och kikade lite,  jag har fått världens skavsår på mina hälar, de är verkliga  köttsår!  Inatt gjorde de så ont, de bara dunka, var nära på att väcka Joakim för jag hade så ont, men tillslut så somnade jag, såren ser inte bättre ut idag,  men hoppas de blir bättre under dagen! Har köpt super plåster!  

Nu blir det lite sen lunch, och sedan får vi se vad som händer, blir nog lite JVM iallafall! Sista dagen

För detta år!  Eller en liten dag kvar och sedan är de 2014, visst går tiden fort? Det tycker iallafall jag! 

Idag har jag gått nästan en mil, och då var halva vägen uppför! Verkligen uppför!  (Se bild)  vi har även bowlat idag också! 

Helt mör i kroppen, och är verkligen trött, känner att jag snart kommer krypa till kojs, så man är fräsch till imorgon!  Vad ska ni alla göra på nyår?  Måndag

Godmorgon på er! Idag lyser solen och himlen är blå, vädret blir nog kanon idag, är precis lagom kallt.  Blir nog inga skidor för mig idag, blir en lång promenad om ett tag iallafall, på eftermiddagen blir det nog ganska lugnt, kanske eventuellt en skotertur om vi har tur.  

Detta vaknade vi till imorse


annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0