Torsdag!

Hjälp vad trött jag är... Kan knappt hålla ögonen öppna.  När ska de vända???  Är nog så illa tvungen att göra ordning ingefära shots!  Den nya modegrejen kanske är att just vara ständigt trött. Jag ska inte skylla på Milton heller, han sover hela natten, och somnar snällt på kvällen.  

Kanske är mycket med att plugga 1000% och jobba 50% men skolan är klar till sommaren då är det bara jobb, o jobb o jobb! Och kanske inreda ett hus? Vad vet jag. 

Nu ska jag jobba! Direkt efter jobbet blir det storhandling, och ikväll ska jag sova tidigt! Kanske lägger mig samtidigt som Milton! Skämt o sido. Har lite måsten jag måste göra när han somnat. 

Ha en bra dag! / buskarna (mina ögonbryn) 


Onsdag

Precis lämnat lilleman, som promt skulle äta macka i kastrullen, så himla söt, ja jag vet att jag inte borde men ibland så får man. Jag är hans mamma jag bestämmer.  Och han fick enbart äta mackan i sängen då vi ska bädda rent, annars är det NO WAY!   

Nu ska jag parkera mig framför dstan, uppsats PM som ska in och en seminarie uppgift. Kanske kommer jag få fyrkantiga ögon av att sitta framför datan hela dagen idag, eller vad säger ni mamma o pappa??? 

Tisdag

Tror ni inte våran lilla grabb kände för att sova ut imorse? Han har vaknat vid halv 7 hela påsken och idsg när vi skulle iväg tidigt till förskolan och jobb så ville han minsann sova. Han är väl för rolig. 

Blev en Dag i skolan för mig, seminarium och innan det blev det plugg i biblioteket. 

När jag kom hem så hade jag en halvtimme på mig innan Joakim och Milton skulle komma hem, så jag sorterade tvätten och plockade ut ur diskmaskinen samt tog bort belysningen på ballen. 

På kvällningen så kom Frida förbi, käkade middag och lite glass, Milton passade på att mysa lite med tant Frida! 

Nu blir det soffan resten av kvällen! 


Oh juste, Milton fick ett par nya snabba skor idag, hans nuvarande springskor är för små, och de andra springskorna han har är alldeles för stora, så de är perfekta till hösten. Tyckte dessa var så tuffa! 

annarebeccahallqvist.blogg.se

Mamma till Milton, bor i ett 70-tals hus som jag tillsammans renoverar med min sambo Joakim.

RSS 2.0